Råkost af kål med frugter og cashewnødder

Råkost anno 2011... Sprød, fyldig og med masser af smag.

Sådan gør du

  • 1 Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.
  • 2 Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes.
  • 3 Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i små tern.
  • 4 Hak dild.
  • 5 Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen.
  • 6 Vend kål med dressingen og vend godt rundt.
  • 7 Vend dernæst æbler, nødder og soltørrede tranebær i salaten.
  • {{recipeDoneText}} Råkost af kål med frugter og cashewnødder

Tip

Server kålsalaten som tilbehør til aftensmaden. En rest smager fint som fyld i sandwich.

Opskriften er udviklet af