Energiinformation

  • Protein 9.9 g.
  • Kulhydrater 16.6 g.
  • Fedt 7.6 g.
  • Energifor./ pers 172 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Quesadillas kan enten samles og steges på hver side på en stor pande med slip-let belægning i en spsk. olivenolie. ELLER – som her, i ovnen. Ovnen tændes på 175 grader.
  • 2 Læg den ene tortillas, skær det synlige fedt fra skinken og placér den på tortillas’en.
  • 3 Fordel tomatsalsaten over skinken. Fordel majskornene over salsaen. Fordel revet ost over majsene. Læg den anden tortillas på som låg.
  • 4 Læg nu quesadillas’en på en bageplade med bagepapir, og stil pladen i ovnen i 10 minutter.
  • 5 Tag quesadillas’en ud og skær den i 4-8 trekanter, afhængig af, om du vil have små eller større trekanter. Prøv dig frem, hvad der passer dig.
  • {{recipeDoneText}} Quesadillas

Tip

Lav en skål med skyllet og tør, sprød iceberg salat, du river i mindre stykker - til disse lune quesadillas. Spis gerne salaten og quesidallas med fingrene. Rene fingre 

Opskriften er udviklet af