Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt

Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt

En af de mest klassiske måder at servere pulled pork er i en burgerbolle, her laver vi dem i ministørrelse, som sliders, så er de nemmere at spise. Brug gerne en rest pulled pork til at lave retten.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft.
  • 2 Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol og lun det i ovnen, evt. sammen med boller, i ca. 15 min (alternativt kan bollerne ristes på en grillpande eller brødrister).
  • 3 Rør alle ingredienser til chilimayo sammen i en skål, og smag til med lime, salt og peber. Sæt den gerne på køl indtil servering.
  • 4 Server sliderbollerne smurt med chilimayo og fyld dem med den lune pulled pork og det forskellige grønne fyld: salat, spirer og grønt.
  • Så er det spisetid! Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt

Tip

Gem eventuelle rester af chilimayo i et glas på køl. Spis det inden for 3-4 dage. Server gerne fritter af søde kartofler til pulled pork sliders.

Opskriften er udviklet af