Pulled pork sandwich med syltet spidskål og solbær-majo

Energiinformation

  • Energi 3008 kJ
  • Energi 716 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrat 49 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skær nakkestegen ud i 4 store stykker og kom dem i et ildfast fad. 
  • 2 Hak løg og chili groft, vend det godt sammen med kødet, fennikel frø, salt og peber. 
  • 3 Tilsæt en 5 dl hvede øl, dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen ved 170° i 2 1/2 time. 
  • 4 Tag kødet op og pluk det fra hinanden med fingrene eller 2 gafler, bland det med løg og chili og smag til med salt. 
  • 5 Snit kål og persille groft, pisk eddike med honning og salt, kom det henover, bland det godt sammen og lad det trække en time. 
  • 6 Skræl agurken og flæk den på langs, skrab kernerne ud og skær i tynde skiver. Vend agurken med 2 tsk. salt, lad det trække 1 time, kom derefter i en sigte og lad det dryppe af for væske.
  • 7 Rør mayonaisen sammen med solbærsyltetøj og smag til med salt og peber. 
  • 8

    Anretning

    Varm brødet og smør det med solbærmayonaisen. Kom kålen på bunden, sammen med kød og læg derpå agurk.
  • {{recipeDoneText}} Pulled pork sandwich med syltet spidskål og solbær-majo

Tip

Kan fint laves med oksebryst eller kyllingeoverlår. Kan også serveres med nye kartofler og/eller grillede grøntsager.

Opskriften er udviklet af