Pulled pork med syltede rødløg

Energiinformation

  • Energi pr. person 3620 KJ
  • Energi pr. person 861 Kcal
  • Protein 21 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Fedt 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Pulled pork

    Krydr nakkefileten med godt med salt og peber. Brun løg og nakkefilet på en pande og læg det i et fad.

  • 2

    Rør hvidløg, ketchup, eddike, vand, rørsukker, sennep, BBQ- og Worcestershire sauce, røget paprika og chiliflager godt sammen og hæld det over kødet.

  • 3

    Dæk det med sølvpapir og sæt det i ovnen i 6 timer, ved 135 grader.

  • 4

    Når kødet er færdigt trækkes det fra hinanden med 2 gafler.

     

  • 5

    Syltede rødløg

    Rør sukker, eddike og vand sammen i en gryde. Skær løgene i både og put dem i gryden. Bring i kog og kog i et par minutter til løgene bliver lyserøde. Sæt dem til afkøling og bagefter på køl.

     

  • 6

    Baguette sandwichbrød

    Gæren opløses i vand. Tilsæt mel, salt, sukker og det smeltede smør. Æld dejen godt til en stærk og kraftig dej. Lad dejen hvile og hæve tildækket i køleskabet i 4 timer.

     

  • 7

    Anretning

    Ved servering smøres underbollen med BBQ-sauce, derefter en god portion pulled pork og syltede rødløg. Tilføj evt. ekstra BBQ-sauce, inden overbollen puttes på.

  • {{recipeDoneText}} Pulled pork med syltede rødløg

Opskriften er udviklet af