Pulled pork hotdogs med coleslaw

Energiinformation

  • Protein 23.2 g.
  • Kulhydrater 33.3 g.
  • Fedt 31.3 g.
  • Energifor./ pers 498 kcal
  • Fedtenergi 55 %

Sådan gør du

  • 1 Læg kødet i et ovnfast fad, hæld mælken over og riv skallen fra citron og hvidløg. Kom laurbærblade, salt og peber ved/over. Vrid et stykke bagepapir i vand og pak fadet ind i det og stil det i ovnen.
  • 2 Tænd den på 150 grader lad det stå i 4 timer.
  • 3  Riv hvidkål og gulerod.
  • 4 Rør cremefraiche/skyr, mayonnaise og sennep. Smag til med salt, peber, citronsaft og sukker. Det skal ikke være sødt, sukkeret skal blot få citron til at balancere i salaten. Vend kål og gulerod i dressingen. Og smag til igen.
  • 5 Varm brødene. Riv kødet med to gafler. Fyld brødene med kød og coleslaw.
  • {{recipeDoneText}} Pulled pork hotdogs med coleslaw

Tip

Man kan anvende skyr og let mayonnaise i stedet for cremefraiche, for et mindre fedt måltid. Man kan undlade sennep i coleslaw’en.

Opskriften er udviklet af