Pulled pork burger med rødkålssalat, syltet agurk og spicy mayonnaise

Pulled pork burger med rødkålssalat, syltet agurk og spicy mayonnaise

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3753 KJ
  • Energi 894 Kcal
  • Protein 38 g
  • Kulhydrat 53 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær kødet ud i 5-6 store stykker og kom dem i et ildfast fad. Hak løg groft og vend det godt sammen med kødet, spidskommen,kanel, farin, salt og peber. Tilsæt øl og dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen ved 170° i 3 timer. 
  • 2 Tag kødet op og pluk det fra hinanden med fingrene eller 2 gafler og bland det med løg og væsken i bradepanden smag til med salt. 
  • 3 Snit kålen fint og riv gulerødderne på et rivejern. Hak drueagurkerne fint og kom dem i en skål. Pisk eddike med sukker og salt, kom det henover, bland det godt sammen og lad det trække i en time. 
  • 4 Rør mayonnaisen sammen med chilisauce, snit rødløget i fine ringe og skær agurken i tykke skiver. 
  • 5

    Servering

    Varm burgerbollerne og smør dem med spicy mayonnaise. Kom coleslaw på bunden sammen med kødet og agurk. Kan fint serveres med ovnstegte kartofler eller pommes frites.
  • {{recipeDoneText}} Pulled pork burger med rødkålssalat, syltet agurk og spicy mayonnaise

Opskriften er udviklet af