Pulled pork

Energiinformation

  • Protein 10.6 g.
  • Kulhydrater 14.1 g.
  • Fedt 7.7 g.
  • Energifor./ pers 790 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1 Rist peberkorn let på en tør pande, stød dem i en morter, eller med et knivsblad på et skærebræt, sammen med salt, presset hvidløg og fintrevet skal fra citronerne, kun det gule, af skallen, det hvide er bittert på en forkert bitter måde. Du har nu en rub.
  • 2 Dup kødet tørt og gnid det nu med rub’en. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 10 timer ved 120 grader.
  • 3 Skyl salaterne og slyng dem tørre.
  • 4 Skær fileter af grapefrugterne: skær top og bund af, stil frugten op og skær nu skallen af oppefra og ned. Gå nu ind og skær hver filet fri mellem membranerne.
  • 5 Pisk dressingen: dijonsennep med olie og så med eddike, smag den til med salt og peber.
  • 6 Tag kødet ud af ovnen og del det/riv det fra hinanden med to gafler, til meget mindre og mundrette stykker. Kødet er meget kompakt efter de 10 timer i ovnen og derfor er det vigtigt at rive det grundigt fra hinanden.
  • 7 Anret salaterne med kød og grapefileter. Dryp med dele af dressingen.  
  • {{recipeDoneText}} Pulled pork

Opskriften er udviklet af