Provencalsk kyllingelår

Sådan gør du

  • 1 Smør kyllingeslårene med rapsolie og rød pesto og læg dem i en bradepande.
  • 2 Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i en skål med rapsolie, salt, hele fed hvidløg og hakket rosmarin.
  • 3  Læg det hele i bradepanden med kyllingen. Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg den i ca. 45 minutter.
  • 4 Vask cherrytomaterne, tør dem og smør dem med lidt rapsolie. Drys tomaterne med rørsukker, og kom tomater og oliven i ovnen i de sidste 10-15 minutter af kyllingens stegetid.
  • 5 Server det hele varmt direkte fra bradepanden og pynt med frisk rosmarin.
  • 6 Tip: Du kan i stedet for søde kartofler bruge almindelige kartofler eller andre rodfrugter.
  • 7 Opskrift fra De 5 Gaarde
  • {{recipeDoneText}} Provencalsk kyllingelår

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier