Presset sushi med laks og avocado

Presset sushi med laks og avocado

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Risene skylles i flere hold koldt vand.
  • 2 Risene afdryppes og koges møre i vandet ca. 15 min.
  • 3 Risvineddike, sukker og salt røres i den nykogte ris.
  • 4 Risen presses ud i en firkantet form (26 x 16) beklædt med bagepapir.
  • 5 Et meget tyndt lag wasabi fordeles på risene.
  • 6 Rør evt. wasabien ud i en anelse vand først, så den bliver nemmere at fordele.
  • 7 Fordel lakseskiverne fladt på risen og pak formen ind i plastik.
  • 8 Opbevar i køleskabet.
  • 9 Ved servering pakkes pladen ud og skæres i små firkanter der pyntes med et lille stykke avocado.
  • {{recipeDoneText}} Presset sushi med laks og avocado

Opskriften er udviklet af