Portobellosvampe med lun ged

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 311 kcal
  • Fedtenergi 47 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær stokken fra svampene, børst dem fri for jord. Læg dem i et ovnfast fad, med bunden i vejret. Dryp hver svamp med 1 tsk. olie, krydr let med salt og peber.
  • 3 Skær skiver af gedeosterullen og læg 3 på hver svamp. Stil svampene i ovnen i ca. 10 min., til osten er smeltet og er gylden i kanten.
  • 4 Hak imens persillen og giv svampene et drys lige inden servering. Servér med lunt brød til.
  • {{recipeDoneText}} Portobellosvampe med lun ged

Tip

Denne ret kan være en forret, det kan være en frokostret, dele af en brunchbuffet – eller en natmad.

Opskriften er udviklet af