Portions forloren hare med sovs og rødbeder

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 633 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand.
  • 3 Form kødet og hak det. Krydr med salt og peber. Pak det ind i skinke. Kom kødet i ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 minutter.
  • 4 Kog oksekraften op, ryst mælk med mel og jævn saucen. Lad den simre i 5 minutter, giv den lidt kulør og smag til med salt og peber.
  • 5 Skær broccoli groft, kom det i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over og kog op i et par minutter, til ønsket mørhed. Hæld vandet fra.
  • 6  Anret kødet med kartofler og sovs, rødbeder og broccoli ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Portions forloren hare med sovs og rødbeder

Opskriften er udviklet af