Porrer i ingefær og passionsfrugt

Har du brug for inspiration til at servere porrer på en ny måde? ClaUs Holm giver dig her den lækreste opskrift på porrer, du kan bruge som tilbehør til din hovedret. Disse porrer er stegt i sennep, ingefær, citrus og passionsfrugt. Prøv denne nemme opskrift på porrer, der smager af mere. 

Sådan gør du

  • 1 Skyl porrerne og fjern top og bund. Den hvide del af porrerne skæres i stykker på ca. 4 cm. Den grønne del snittes fint. Kom de hvide stykker på en varm pande. 
  • 2 Tilsæt ginger citron drik, sennep og halvdelen af passionsfrugten på panden. Krydr med peber og hvidløgssalt. Lad ikke porrerne blive helt møre. 
  • 3 Tilsæt de fintsnittede, grønne stykker porrer og den sidste halvdel af passionsfrugten. 
  • 4 Når porrerne har fået farve på overfladen, er de klar til at blive serveret. 
  • {{recipeDoneText}} Porrer i ingefær og passionsfrugt

Opskriften er udviklet af