Porre-flæskefad i ovn

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt.
  • 2 Bank evt. skiverne tyndere med kødhammer eller med håndroden.
  • 3 Drys dem med timian, salt, peber og steg dem ca. 5 min. på en stor pande ved god varme.
  • 4 Læg skiverne på fedtsugende papir og kasser fedtet.
  • 5 Kog porrerne 5 min. i letsaltet vand.
  • 6 Blandognbsp;1 dl porrevand med mælken og tomatpuré og tilsæt lidt salt og peber.
  • 7 Kom porrerne i et ovnfast fad og hæld tomatblandingen over.
  • 8 Læg flæskeskiverne taglagt oven på porrerne.
  • 9 Sæt fadet øverst i ovnen 15-18 min. ved 225o, til flæsket er gyldent og sprødt.
  • 10 Servér med fx kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Porre-flæskefad i ovn

Opskriften er udviklet af