”Dette er en tidsbesparende måde at tilberede kød på, som er blandt de største japanske favoritter. Det er supernemt, og resultatet er sikkert hver gang.”

– Hiroko Liston, Japan (opskriftforfatter)

Sådan gør du

  • 1 Skær svinekød i tern på 5 cm og fyld dem i trykkogeren.  
  • 2 Tilsæt vand så det kun lige dækker og derefter ingefær, sake, sukker og sojasauce.  
  • 3 Koges i 20 min., indtil trykket er gået af trykkogeren, og låget kan fjernes.
  • 4 Lad den derefter simre uden låg, indtil saucen tykner.
  • {{recipeDoneText}} Pork Kakuni

Tip

Hvis du ikke ejer en trykkoger, kan du i stedet bruge en gryde, tilsætte lidt mere vand og koge med låg ved lav varme i 2-3 timer, indtil kødet er helt mørt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier