Porchetta - den ultimative flæskesteg på grill

Gastromand
Porchetta er allerede en vinder på grillen, men hvis det spices op med vores kendte pulledpork-rub, forvandles den til en helt anden type gris. Den passer perfekt i en burger med coleslaw eller bare alene med en kold pilsner!

Sådan gør du

  • 1 Bland alle tørre krydderier med olien, til det får en passende konsistens. Smør krydderblandingen ud på svinet. 
  • 2 Rul porchettaen sammen, snør og bind stramt med kødsnor. Sæt porchettaen på et spyd (rotisserie) på grillen. Du kan eventuelt også komme den i ovnen. 
  • 3 Gril porchettaen under låg indtil den er 65 grader indeni (Cirka 3 timer). Pensl stegen jævnligt med marinade den sidste halve time. 
  • 4 Lad stegen hvile 10-20 minutter før udskæring i passende skiver.
  • {{recipeDoneText}} Porchetta - den ultimative flæskesteg på grill

Opskriften er udviklet af