Sådan gør du

  • 1 Skær sværene af stegen, som Claus Holm viser det i videoen. 
  • 2 Gnid salt på ydersiden af stykket med svær, og krydr den anden side med kardemomme og nelliker. Rul derefter stykket sammen og bind med en snor for at holde det sammen. Krydr derefter igen med salt. 
  • 3 Grill det sammenrullede stykke i en foliebakke ved svag varme og derefter ved høj varme for at opnå sprødhed. 
  • 4 Tag resten af stegen og skær den op, så det bliver et fladt stykke kød, der er til at rulle sammen. 
  • 5 Krydr indersiden af stegen med salt, lakrids, kanel, kardemomme, nelliker, tørrede koriander, hvidløg, honning, citron - og appelsinskal. Rul derefter stegen sammen og sørg for, at den er stramt rullet. Bind en snor om stegen og grill den herefter i 2.5 time ved moderat varme. 
  • 6 Tag den færdigstegte steg af grillen og krydr den til sidst med salt, revet appelsin - og citronskal samt olie. 
  • {{recipeDoneText}} Porchetta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier