Popcorn med chokolade og peanut butter

Når lækkersulten melder sig og du ikke ved om det er sødt, salt eller snasket du har lyst til, så har du her den ultimative kombination. Det her er kræs og vær forberedt på at blive afhængig.

Sådan gør du

  • 1 Find en stor gryde med glaslåg frem. Varm den op til medium/høj varme. 
  • 2 Smelt kokosolie og tilsæt 4 majskorn. Læg låg på gryden og vent til de har poppet. Tag gryden af varmen og vent i 30 sekunder. Tilsæt resten af majskornene og sæt gryden tilbage på varmen. Efter ca. 1 min. begynder de at poppe. 
  • 3 Når der begynder at være et par sekunder imellem poppene slukker du for varmen og tager gryden af. 
  • 4 Hæld grofthakket chokolade og peanutbutter i gryden og ryst med låg på, til chokolade og peanutbutter har fordelt sig. 
  • 5 Anret popcorn i en skål og drys med salt.
  • {{recipeDoneText}} Popcorn med chokolade og peanut butter

Opskriften er udviklet af