Sådan gør du

  • 1 Kom olie på panden. 
  • 2 Halvér rødløg og steg det på panden sammen med asparges. 
  • 3 Skræl en citron og skær derefter citronen i skiver. Steg skiverne på panden. Krydr med salt og peber.
  • 4 Lad det hele stege på panden, til det har en mørk stegeskorpe. 
  • 5 Skræl pomeloen og skær frugtkødet i store stykker. Læg stykkerne på en tallerken og krydr med chiliflager og peber. 
  • 6 Hæld sesamolie over frugtstykkerne. 
  • 7 Læg stykker af syltet ingefær og cherrytomater på tallerkenen. 
  • 8 Læg de stegte grøntsager fra panden på tallerkenen. 
  • 9 Afslut med frisk basilikum og cashewnødder. 
  • {{recipeDoneText}} Pomelosalat

Opskriften er udviklet af