Polentapaneret schnitzel med blommesalat

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på en varm pande. 
  • 2 Kom også olie på schnitzlerne. 
  • 3 Kom polentamel og røget paprika op i en skål. Vend schnitzlerne heri og steg dem derefter i olien på den varme pande. Steg dem i 5 minutter på begge sider, eller til de er gennemstegt. 
  • 4 Skær porre i grove stykker og steg stykkerne på panden. Kom også hasselnødder på panden og svits dem herpå. Når porrestykkerne er gyldne, er de klar til at blive spist. 
  • 5 Skær nektarin og blommer i grove stykker. Kom stykkerne op i en skål. Tilsæt citronsaft. 
  • 6 Hak palmekål fint og kom kålen op i skålen. Steg evt. også  lidt palmekål på panden. 
  • 7 Tilsæt sesamfrø og smag til med salt og peber. 
  • 8 Når schnitzlerne er stegt færdige, anrettes de på en tallerken med de stegte stykker porre, hasselnødder og blommesalaten. Servér en skefuld Karljohan-mayo ved siden af. 
  • {{recipeDoneText}} Polentapaneret schnitzel med blommesalat

Opskriften er udviklet af