Polenta med italiensk topping

Polenta i små fine ruder. Her toppet med lidt forskelligt godt som pesto, salami, soltørrede tomater m.m.

Sådan gør du

  • 1 Kog vandet op i en gryde og tilsæt lidt salt, som til pastavand. Rør polentamelet i, mens du pisker grøden jævn. Tag gryden af varmen efter 1 minut.
  • 2 Rør osten i.
  • 3 Bred grøden ud på et stykke bagepapir. Læg bagepapir over og pres polentaen til den er 2-3 cm tyk. Lad den blive kold. Skær polentaen i mundrette ruder, og stil dem på fade.  Smør lidt soltørrede tomater eller pesto på alle ruder.
  • 4 Anret på toppen med små stykker salami, grillede artiskokhjerter, ansjos, rucola eller basilikum.  Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
  • {{recipeDoneText}} Polenta med italiensk topping

Opskriften er udviklet af