Pølsehorn med oliven og hvidløgsmayonnaise

Måske mest til voksne! Som hapser til et glas øl er de perfekte. De sorte hakkede oliven kommer vi i dejen, sammen med lidt timian, som så bliver ekstra lækker og velsmagende.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål.
  • 2 Hæld vand, kærnemælk, honning, salt og timian heri og rør rundt.
  • 3 Smuldr gær heri og rør rundt.
  • 4 Hak oliven ganske fint og vend i dejen.
  • 5 Rør fuldkornsmel heri.
  • 6 Rør nu hvedemel heri lidt efter lidt indtil du har en flød men sammenhængende dej.
  • 7 Dæk skålen med dej med film eller viskestykke og lad dejen hæve i 45 minutter.
  • 8 Del dejen i to dele og rul til pølser.
  • 9 Rul hvert stykke dej ud til en, rektangel på 15 gange 60 cm.
  • 10 Skær dejen i lagkagestykker.
  • 11 Skær hver pølse i tre dele.
  • 12 Rør mayonnaisen med lidt revet hvidløg.
  • 13 Kom en pølse og en anelse hvidløgsmayonnaise på den nederste tykke ende af dejen. Rul sammen til et horn fra den tykke ende.
  • 14 Læg på bradepander med bagepapir.
  • 15 Pensl med let pisket æg.
  • 16 Efter hæv i 15 minutter.
  • 17 Sæt varmlufts ovnen på 190 grader.
  • 18 Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Pølsehorn med oliven og hvidløgsmayonnaise

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter