Pølsehorn med citronmayonnaise og karry

En anden version af de gode, klassiske pølsehorn. God som snack eller til madpakken. 

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål.
  • 2 Hæld vand, surmælksprodukt, honning og salt heri og rør rundt.
  • 3 Smuldr gær heri og rør rundt.
  • 4 Rør fuldkornsmel heri.
  • 5 Rør nu hvedemel heri lidt efter lidt indtil du har en flød men sammenhængende dej.
  • 6 Dæk skålen med dej med film eller viskestykke og lad dejen hæve i 45 minutter.
  • 7 Del dejen i to dele og rul til pølser.
  • 8 Rul hvert stykke dej ud til en, rektangel på 15 gange 60 cm.
  • 9 Skær dejen i lagkagestykker.
  • 10 Skær hver pølse i 2 dele.
  • 11 Kom en pølse, på den nederste tykke ende af dejen. Rør mayonnaise med citronskal og kom lidt mayonnaise på pølsen.
  • 12 Rul dejen sammen til et horn fra den tykke ende.
  • 13 Læg på bradepander med bagepapir.
  • 14 Pensl med æg og drys karry herpå.
  • 15 Efterhæv i 15 minutter.
  • 16 Sæt varmluftsovnen på 190 grader.
  • 17 Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Pølsehorn med citronmayonnaise og karry

Opskriften er udviklet af