Pølsehorn i salatbåde

Energiinformation

  • Protein 6.4 g.
  • Kulhydrater 15.9 g.
  • Fedt 7.5 g.
  • Energifor./ pers 154 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 190 grader.
  • 2 Der er 6 trekanter i en pakke pølsehornsdej, men fordi vi her anvender brunchpølser, deles hver af de trekanter i to, således, at der er dej til 12 pølsehorn.
  • 3 Rul dejen om pølserne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pisk ægget og pensl hvert pølsebrød med æg. Stil pladen i ovnen og bag hornene i 15 minutter.
  • 4 Del, skyl og slyng salatbladene tørre. Anret de 12 pølsehorn i hver sin salatbåd.  
  • {{recipeDoneText}} Pølsehorn i salatbåde

Opskriften er udviklet af