Pocheret torsk på spinat med rødbedechips

Pocheret torsk på spinat med rødbedechips

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 441 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Gør kartoflerne i stand og kog dem i letsaltet vand.
  • 2 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 3 Skræl rødbederne og skær dem, på et snittejern, i meget fine skiver. Læg disse skiver på bageplade med bagepapir, pensl let med olie og drys let med salt på begge sider. Stil rødbedeskiver i ovnen i ca. 10 minutter, holde øje med dem, vend dem evt. undervejs. Læg dem på fedtsugende papir.
  • 4 Skyl og kom spinaten i en stor gryde med 1 spsk. olivenolie og lidt salt. Lad spinaten reducere og blive blank og blød.
  • 5 Kog en gryde op med vand, laurbærblade og den halve citron i skiver. Fjern evt. ben fra fisken og kom den ned i det kogende vand. Skal nu stå, lige under/ved, kogepunktet i 8-10 minutter, afhængig af fiskens tykkelse.
  • 6  Læg fisken på et klæde.
  • 7 Læg spinaten i en sigte og tryk væden fra.
  • 8 Anret spinaten i en cirkel. Læg fisken på og øverst rodchips. Servér kartofler og citron til.  
  • {{recipeDoneText}} Pocheret torsk på spinat med rødbedechips

Opskriften er udviklet af