Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon

Sådan gør du

  • 1

    Oksefilet:

    Puds oksefileten til der ikke er mere fedt tilbage.
  • 2 Drys timian på og brun den hurtigt på en varm pande, uden at den tager for meget farve.
  • 3 Lad den køle af.
  • 4 Bring 1 l hønsebouillon i kog og lad oksefileten simre heri i ca. 20-30 min. under låg til den er mør.
  • 5

    Kartoffelpuré:

    Skræl kartofler og kog dem møre i usaltet vand, smag til med gurkemeje, piskefløde og salt.
  • 6

    Sauterede grøntsager:

    Rens og skyl markchampignon og de grønne asparges.
  • 7 Skær dem i mindre stykker og steg dem møre med macadamianødder i lidt rapsolie i ca. 5 min.
  • 8

    Sauce verde:

    Pluk og skyl alle urterne, og læg dem i en foodprocessor.
  • 9 Tilsæt ekstra jomfruolivenolie mens du blender, indtil det hele er godt blandet. Smag til med salt og peber.
  • 10 Servér det lune kød i skiver med kartoffelpuré, grøntsagsblandingen og den kolde sauce verde.
  • {{recipeDoneText}} Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon

Opskriften er udviklet af