Sådan gør du

  • 1 Læg bagepapir på en bageplade
  • 2 Smuldr gæren i en stor skål.
  • 3 Kom vandet i skålen og rør.
  • 4 Hæld olie, salt og 2 dl mel i skålen. Rør.
  • 5 Kom lidt efter lidt resten af melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
  • 6 Ælt dejen færdig på bordet.
  • 7 Rul dejen ud til en firkant på ca. 25 cm x 45 cm
  • 8 Kom tomatpuréen i en skål.
  • 9 Pil løget og riv det.
  • 10 Kom det i tomatpuréen.
  • 11 Rør det godt sammen.
  • 12 Hæld tomatblandingen på dejen og smør det ud.
  • 13 Skær skinken i små terninger og kom dem i dejen.
  • 14 Drys ost over skinken.
  • 15 Drys oregano over osten.
  • 16 Rul dejen sammen til en pølse.
  • 17 Skær den i 12 stykker.
  • 18 Sæt pizzasneglene på bagepladen.
  • 19 Læg en plasticpose over sneglene.
  • 20 Lad pizzasneglene hæve i 15 minutter.
  • 21 Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
  • 22 Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter.
  • 23 Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
  • {{recipeDoneText}} Pizzasnegle

Tip

Kom pizzasneglene i madpakken sammen med agurkestænger og gulerodsstave. Pizzasnegle kan spises til aftensmad sammen med salat. Gen eventuelt nogle pizzasnegle i fryseren. SKinken kan udskiftes med bacon. Steg baconen sådan: Dup bacon tør med køkkenrulle. Skær den i små terninger. Læg bacon-terningerne på en pande, og steg dem til de er gyldne. Læg bacon-terningerne på køkkenrulle på en tallerken. Hæld de afsmeltede fedt væk. Opskriften er udarbejdet af Hanne Birkum Petersen og Kirsten Marie Pedersen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier