Sådan gør du

  • 1 Rul den hævede dej ud til en stor firkant med en kagerulle.
  • 2 Smør grøn ærtedip ud over hele dejen.
  • 3 Hæld tynd væde fra de hakkede tomater og mos store tomatklumper med en gaffel.
  • 4 Fordel de hakkede tomater oven på den grønne ærtedip.
  • 5 Riv skæreost på rivejern eller brug revet ost fra pose.
  • 6 Fordel den revne ost på hele firkanten.
  • 7 Rul hele firkanten sammen til en lang roulade.
  • 8 Skær 20 stykker på tværs.
  • 9 Læg pizzasneglene vandret på en bageplade.
  • 10 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 11 Lad pizzasneglene hæve 1 time med et viskestykke over.
  • 12 Bag dem derefter ca. 15 min. ved 200 grader.
  • {{recipeDoneText}} Pizzasnegle (20 stk.)

Tip

Pizzasnegle kan laves med mange forskellige typer fyld. Prøv fx med skiver af spegepølse og finthakkede grønsager.

Opskriften er udviklet af