Pizza med spinat, rejer og artiskok

Sådan gør du

  • 1 Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme.
  • 2 Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.
  • 3 Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
  • 4 Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
  • 5 Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
  • 6 Fordel ost på dejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.
  • 7 Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
  • 8 Bag pizzaen i 12-15 min.
  • {{recipeDoneText}} Pizza med spinat, rejer og artiskok

Tip

Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød. Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier