Pizza med skinke og champignon

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra og gem det til udrulning senere. Tilsæt hvedemel og de øvrige ingredienser til dejen. Rør dejen godt sammen, den skal være klistret og fugtig. Lad den hæve ca. 1 time et lunt sted tildækket. Rul dejen ud på et meldrysset bord til 4 portionspizzaer eller en stor pizza ca. ½ cm tyk.
  • 2 Hak løget. 
  • 3 Rens champignonerne og skær dem i skiver
  • 4 Kog tomatpuré og bouillon op og tilsæt løg. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg. Tomatsovsen skal være tykflydende.
  • 5 Smør tomatsovs på pizzabunden. Fordel skinke i skiver, champignon og ost over. Drys med oregano og dryp med olie. Stil pizzaerne i forvarmet ovn ved 225 grader på midterste ovnribbe ca. 20 min.  
  • 6 Server pizza med gulerødder og agurk i stænger.
  • {{recipeDoneText}} Pizza med skinke og champignon

Tip

Dejen kan koldhæves i køleskabet 10-12 timer. I så fald kan du nøjes med at komme 10 g gær i. Lad dejen stå ca. 30 min. ved køkkentemperatur inden du udruller den.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier