Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Rul pizzadejen ud i en bradepande på det bagepapir, der følger med dejen.  
  • 3 Fordel cherrytomaterne og væden over hele dejen, og drys med lidt salt og peber.
  • 4 Fordel osten ved hjælp af en ske over hele pizzaen, og dryp derefter pesto over.
  • 5 Skær courgetten i tynde skiver, og drys dem over. Vent med pølsen.  
  • 6 Sæt pizzaen midt i den varme ovn, og bag ca. 10 minutter.
  • 7 Tag pladen ud, og drys den skiveskårne pølse over. Bag pizzaen i yderligere ca. 15 minutter, til den er færdig.  
  • 8 Dryp evt. lidt olivenolie smagt til med friskrevet hvidløg over den varme pizza, før den skæres ud. Kilde: Krydderiet 4, 2005
  • {{recipeDoneText}} Pizza med ricotta

Opskriften er udviklet af