Pizza med broccoli og asparges

Sådan gør du

  • 1

    Pizzadej

    Opløs gæren i lunkent vand sammen med salt og sukker.

  • 2

    Rør melet i dejen, og ælt, til dejen er glat og smidig.

  • 3

    Form dejen til en kugle, og skær et kryds på midten med en skarp kniv. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter, et lunt sted.

     

  • 4

    Rul dejen ud til en tynd rund pizzabund med en kagerulle på et meldrysset bord. Læg bunden på en bageplade beklædt med bagepapir.

     

  • 5

    Fyld

    Tænd ovnen på 250°.

  • 6

    Smør pizzabunden med 1 spsk. olivenolie efterfulgt af tomatpesto.

  • 7

    Skyl og skær broccoli i mindre stykker.

  • 8

    Skyl aspargesene, bræk den træede ende af, og skær aspargesene i mindre styk­ker.

  • 9

    Fordel grøntsagerne på pizzaen.

  • 10

    Skær mozzarella i grove stykker, og fordel dem oven på pizzaen.

  • 11

    Dryp med 1 spsk. olivenolie.

  • 12

    Skru ovn­varmen ned til 200°, og bag pizzaen i 20-25 minutter. 

  • 13

    Topping

    Skyl og tør rucola. 

  • 14

    Høvl parmesanen i spåner. 

  • 15

    Drys rucola og parmesan over den nybagte pizza, og servér med det samme.

  • {{recipeDoneText}} Pizza med broccoli og asparges

Opskriften er udviklet af