Pizza med asparges
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 26 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 741 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Gæren udrøres i 0,5 dl vand og der røres 2 spsk. mel i. Stil det lunt under et klæde i 30 minutter.

  • 2

    Hæld det i en stor skål, sammen med 2 dl vand. Rør mel og salt i og ælt godt, til du har en fin ensartet elastisk dej. Fungerer fint med håndkraft eller i røremaskine. Del dejen i 4 kugler og læg dem lunt til hævning under et klæde i 2 timer.

  • 3

    Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér rodenden og skær enderne til. Skær asparges på langs. Gnid dem med olie.

  • 4

    Tænd ovnen på 230 grader.

  • 5

    Rul dejen ud. Fordel først osten, så asparges og parmesan på de 4 pizza. Pensl kanterne med olie.

  • 6

    Bag pizzaerne på bagesten, melet bageplade eller bageplade med bagepapir i ca. 12 minutter. Kværn peber over.

  • {{recipeDoneText}} Pizza med asparges

Tip

En del af melet, max. halvdelen, kan erstattes af fuldkornsmel. Pizza bør altid ledsages af en enkel grøn salat.

Opskriften er udviklet af