Pizza Margherita

Brug altid frisk mozzarella, når du laver pizza, ellers kommer der en italiensk mama efter dig!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rul bunden ud (30 cm i diameter) og fordel en god skefuld tomatsovs på bunden. Husk at lade ½ cm være fri hele vejen langs kanten, så skorpen bliver god.
  • 2 Pluk mozzarellaen og fordel jævnt over bunden.
  • 3 Put cherrytomaterne halverede cherrytomater på hist og her. Dryp med lidt olivenolie.
  • 4 Bages på opvarmet bagesten ved 300 grader i fire minutter, til skorpen er gylden og bunden sprød. Eller så varm, ovnen nu kan blive. Ikke varmluft. Har du ikke en ovn der kan gå til 300 grader, så indstil den så tæt på du kan komme. Det normale vil være 275 grader, men bagetiden er så naturligvis lidt længere. Har du ikke en 
bagesten så prøv at forbage bunde uden fyld på 1-2 min., og læg så dit fyld på. Så skulle du stadig få en rigtig lækker sprød pizza.
  • 5 Når pizzaen er gylden og sprød, tages den ud og anrettes med friskbasilikum, basilikumsolie og smages til med salt og peber. Ciao Bella!!!
  • Så er det spisetid! Pizza Margherita

Opskriften er udviklet af