Pizza bianco
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri.
  • 2 Tilsæt salt og rør de 3 slags mel i lidt ad gangen.
  • 3 Ælt til dejen er glat og smidig.
  • 4 Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
  • 5 Del dejen i fire og rul hvert stykke ud til en rund tynd pizza på ca. 20 cm i diameter.
  • 6 Læg dejstykkerne på to stykker bagepapir.
  • 7 Tænd ovnen på 225 grader og lad to bageplader blive varme i ovnen.
  • 8 Skær løgene i skiver.
  • 9 Varm olien i en gryde og rist løgene til de bliver gyldne.
  • 10 De må ikke tage farve.
  • 11 Tilsæt presset hvidløg og rosmarin.
  • 12 Skær mozarella og kartofler i skiver og fordel på pizzabundene sammen med løgene.
  • 13 Krydr med salt og peber og bag i ca. 12 minutter til dejen er sprød.
  • 14 Top med frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Pizza bianco

Opskriften er udviklet af