Pitabrød med barbecuebøffer og coleslaw

Et pitabrød i madpakken er populært hos de fleste aldersgrupper. Her har vi brugt de sunde fuldkornspitabrød - kig efter fuldkornsmærket.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med barbecuesauce.
  • 2 Form 4 flade bøffer.
  • 3 Krydr bøfferne med salt og peber og drys dem med hvedemel.
  • 4 Steg bøfferne i olie på en pande.
  • 5 Snit kålen fint, riv gulerødderne og skær peberfrugten i tern.
  • 6 Bland alle grøntsagerne i en skål.
  • 7 Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • 8 Vend dressingen i salaten.
  • 9 Lun pitabrødene.
  • 10 Skal de med i en madpakke skal de afkøles igen.
  • 11

    Anretning

    Kom bøffer og coleslaw i pitabrødene.
  • Så er det spisetid! Pitabrød med barbecuebøffer og coleslaw

Tip

Smag evt. dressingen til med paprika.

Opskriften er udviklet af