Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i det lunkne vand.
  • 2 Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet.
  • 3 Ælt dejen godt igennem på bordet og kom mere mel i, til dejen slipper bordet.
  • 4 Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  • 5 Del dejen i 8 stykker og form dem til boller.
  • 6 Rul bollerne til 1/2-3/4 cm tykke pandekager med kagerullen.
  • 7 Varm ovnen op til 250-275 grader.
  • 8 Læg bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen, mens den varmer op.
  • 9 Læg 4 brød på den varme bageplade og bag dem 6-7 min. på næstnederste ovnrille.
  • 10 Brødene skal kun være let gyldne, de må ikke blive sprøde.
  • 11 Bag de 4 andre brød på samme måde.
  • 12 Servér pitabrødene lune.
  • 13 Brødene kan opbevares et par dage i plastpose eller fryses og varmes i ovnen kort tid inden serveringen.
  • {{recipeDoneText}} Pitabrød

Tip

Hvis der bruges købe-pitabrød, skal de ristes i ovnen inden de flækkes og fyldes.

Opskriften er udviklet af