Pift havregrøden op med solbærsaft, det giver en super fin pink farve. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skyl æblerne, fjern kernehus og skær dem i tern
  • 2 Hak nødderne groft
  • 3 Kom havregryn og saft i en gryde
  • 4 Sæt gryden på et blus og kog til grøden bliver tyk
  • 5

    Servering:

    Kom grøden i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • 6 Kom skyr, nødder og æble på toppen
  • 7 Hæld lidt honning over
  • Så er det spisetid! Pink havregrød

Tip

Brug eventuelle rester til grødkiks eller lav en ekstra stor portion når du alligevel er i gang. Lun grøden, og smør den tyndt ud på et stykke bagepapir. Læg bagepapiret på en bageplade og bag grøden ved 160 grader i cirka 15-20 minutter til grøden er sprød. Så har du de flotteste pinkfarvede kiks.

Opskriften er udviklet af