Pindemadder med laks, pate, skinke og ost

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 226 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1 Man skal bruge 20 pindemadspinde.
  • 2 Skær agurken i 4 skiver og kom 15 g laks og en dildspids på toppen. Stik pinden igennem.
  • 3 Skær osten i 4 stykker og stik pinden gennem drue og ost.
  • 4 Skær 4 tern af patéen og stik pinden gennem agurk og paté.
  • 5 Skær 4 mundrette stykker af pæren og osten og stik pinden gennem ost og pære.
  • 6 Fjern skal og kerner fra melonskiven. Skær i 4 mundrette stykker. Skær de 2 skiver skinke i 4 og anbring skinke på hver stykke melon, læg et basilikum blad på hver og stik pinden igennem.  
  • {{recipeDoneText}} Pindemadder med laks, pate, skinke og ost

Opskriften er udviklet af