Pindeis med jordbær

Læskende jordbæris på nemmeste vis. De frosne ispinde kan dyppes i lys eller hvid, smeltet chokolade og vendes i krymmel, hvis du har lyst til det.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1

    Den lyse

    Kom jordbær i en blender og tilføj kondenseret mælk og vaniljesukker.
  • 2 Blend massen jævn og hæld den i ispindeformene.
  • 3 Lad isene fryse i cirka 3 timer.
  • 4

    Den mørke

    Kom jordbær og koncentreret hyldeblomstsaft i en blender og blend jævnt.
  • 5

    Smag til. Måske skal der mere sødme heri. Kom den blendede masse i formene, og frys den i 3 timer.
    Pynt med granatæbler

  • Så er det spisetid! Pindeis med jordbær

Opskriften er udviklet af