Sådan gør du

  • 1

    Hak chokoladen og kom i en skål. Bring fløden næsten i kog i en gryde. Hæld lidt fløde ad gangen over chokoladen og rør så chokoladen smelter. Dæk cremen med film og stil i køleskab til næste dag.

    Blend begge slags nødder og sukker så fint som muligt i en foodprocessor. Tilsæt lidt æggehvide ad gangen til dejen samler sig.

    Sæt ovnen på 125 grader. Kom massen i sprøjtepose og sprøjt små 2-krone store kager ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan også bruge en teske. Bag kagerne i ca. 20 minutter, afkøl og gem i kagedåse.

    Tag cremen ud af køleskabet og pisk den kort med en håndmixer. Hvis cremen er meget stiv, kan den stå uden for køleskabet og blive lidt blødere.

    Kom trøffelcremen i sprøjteposen og sprøjt en flad top på hver makron. Riv chokoladen og drys over. Opbevar i køleskab til servering.

  • {{recipeDoneText}} Petit Sarah Bernhard

Opskriften er udviklet af