Persillekyllinger med rabarberkompot

Sådan gør du

  • 1 Fyld kyllingerne med persille og citronskiver og luk dem til med en kødnål.
  • 2 Brun dem på alle sider i smør i en stegegryde.
  • 3 Tilsæt suppen og lad kyllingerne stege ca. 1 time under tætsluttende låg til de er møre.
  • 4 Tag kyllingerne op.
  • 5 Skum skyen for fedt.
  • 6 Udrør melet i fløden og rør det i skyen.
  • 7 Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og evt. gelé.
  • 8 Farv evt. med kulør.
  • 9 Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde med sukker.
  • 10 Kog dem langsomt op.
  • 11 Når rabarberne er møre efter ca. 5 minutter kommes kompotten i en skål og afkøles.
  • {{recipeDoneText}} Persillekyllinger med rabarberkompot

Opskriften er udviklet af