Perlehøne med blåskimmelcreme og dadler

Det smager så godt, lidt som kylling, men med en mere markant smag. Vores bud på perlehøne er som let frokostret, anrettet på en salatbund. Dressing med fin smag af blåskimmelost og søde friske dadler til.

Sådan gør du

  • 1

    Drys perlehønen med salt og peber og brun den godt på begge sider. Skru ned for varmen og lad den stege 10 minutter på hver side. Læg sølvpapir over og lad den trække i 10 minutter (den skal være gennemstegt ved servering). Fordel salat på fire tallerkener. Læg et stykke perlehønebryst på salaten. Rør creme fraiche med smuldret ost og smag til med lidt salt og peber. Dryp creme over salaten. Drys til sidst dadler i tynde både over og server. Ristet groft brød er godt til.

  • {{recipeDoneText}} Perlehøne med blåskimmelcreme og dadler

Opskriften er udviklet af