Perlebygsalat med blomkål, citron og bønner

Perlebygsalat med blomkål, citron og bønner

Udviklet af Anita, www.itasalbum.blogspot.dk og Emilie, www.ganeoggaffel.dk
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1

    Salat

    Perlebyg skylles og koges i vand i 15-20 minutter.
  • 2 Svits blomkål på panden i citronskal, citronsaft, olie og peberkorn.
  • 3 Nip enderne af bønnerne. Hæld kogende vand over og hæld fra efter 45 sekunder.
  • 4 Bland sammen alle ingredienser.
  • 5

    Marinade

    Bland peberkorn, olivenolie, citronsaft, citronskal og honning.
  • 6 Pres hvidløg.
  • 7 Bland sammen og smag til med salt og peber.
  • Så er det spisetid! Perlebygsalat med blomkål, citron og bønner

Opskriften er udviklet af