Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges al dente i rigeligt letsaltet vand og dryppes af.
  • 2 Mælk og hvedemel røres til en jævning, bringes i kog i en lille gryde og koges et par min.
  • 3 Osten deles i mindre stykker og smeltes i jævningen.
  • 4 Ostesaucen smages til med salt og peber.
  • 5 Pastaen kommes i et dybt ovnfast fad beklædt med bagepapir og ostesaucen hældes over.
  • 6 Fadet sættes i ovnen og bages ved 200 ° i 15 - 20 min.
  • 7 Skinke skæres i brede strimler og strimlerne løsnes fra hinanden.
  • 8 Skinkestrimlerne lægges på en bageplade med bagepapir og ristes under ovnens grill et par minutter til skinken er sprød.
  • 9 Skinken drysses over den ostegratinerede pasta.
  • {{recipeDoneText}} Penne og blue cheese

Opskriften er udviklet af