Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 571 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Bland olie, soja, honning, evt. gin, to spiseskefulde fintrevet ingefær, fintskårne løg, lidt salt (soja salter også) og peber. Læg det i en bøtte eller plasticpose sammen med kødet og lad dette marinere 8 timer i køleskab.

  • 2

    Læg kødet i et ovnfast fad med marinaden. Vrid et stykke bagepapir op i vand og pak fadet ind i det. Stil fadet i 175 grader varm ovn i en time. Skru ned til 150 grader og steg videre endnu en time. Den sidste time af stegetiden, skal være uden bagepapir. Tag kødet ud af ovnen og pak det i bagepapir og et klæde.

  • 3

    Imens koges risene iflg. emballagens anvisning.

  • 4

    Agurkerne deles på langs, kernerne fjernes med en teske.

  • 5

    Pil klementinerne og del dem i både.

  • 6

    Anret risen med kød i skiver og marinade, og agurker i tern og klementinbåde omkring.

  • {{recipeDoneText}} Peking and

Opskriften er udviklet af