Pebernødder med fløde og appelsin

Pebernødder er en af julens mange glæder. Disse pebernødder har et twist af appelsin og nelliker der gør den ekstra lækker. Derudover er bindemidlet fløde, fremfor æg hvilket virkelig gør denne pebernød helt unik. Prøv den, jeg lover du ikke bliver skuffet!

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme. 
  • 2 Pisk smør og sukker sammen indtil sukkeret er opløst og massen er blevet mere hvid og luftig. Tilsæt forsigtigt fløde ved lav hastighed. Sluk når det danner en ensartet masse. 
  • 3 Vend mel sammen med bagepulver, natron og de andre krydderier og sigt det ned i massen. 
  • 4 Sigt det ned i den flydende masse, riv appelsinskal ned i dejen og ælt det sammen. 
  • 5 Rul dejen ud i tre lige lange pølser, som vejer det samme. Skær 85-100 pebernødder ud og tril dem til kugler. Bag dem i mellem 10-12 minutter, men hold øje med dem. Ingen ovne er ens.
  • {{recipeDoneText}} Pebernødder med fløde og appelsin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier