Peberfrugter med nødde-linsefyld (Lise Faurschou Hastrup)

Sådan gør du

  • 1 Skyl linserne grundigt og kog dem i 5 dl. vand uden salt i ca. 30 minutter.
  • 2 Hæld tamari og mandelfløden i gryden med linser, lad det stå og simre lidt.
  • 3 Kværn/mal hasselnødderne, eller hak dem fint.
  • 4 Bland nødderne i og rør rundt.
  • 5 Smag til.
  • 6 Smør et ildfast fad med en lille smule koldpresset olivenolie.
  • 7 Halver peberfrugterne på langs og tag kernerne ud. Kom fyldet i, og kom evt. lidt revet ost på toppen.
  • 8 Bag ved 175 grader i 30 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Peberfrugter med nødde-linsefyld (Lise Faurschou Hastrup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Opskriften er udviklet af