Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost

Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1251 kJ
  • Energi 298 kcal
  • Protein 18 g
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrat 31 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Ælt alle ingredienser godt sammen til en dej og sæt den på køl i en time. 
  • 2 Dejen rulles ud til en pølse og deles i 4 lige store stykker. Rul dejen ud i tynde aflange plader på ca. 20 cm og pensel dem med æg. Bages i forvarmet ovn på 160° i ca. 15 minutter og køles af på bagerist. 
  • 3 Lav en salat med karse og fintsnittede radiser. 
  • 4

    Anretning

    Anret de sprøde peber lavosh med røget laks, ricottaost og radisesalat.
  • {{recipeDoneText}} Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost

Tip

Man kan fint komme andre tørrede krydderier i lavosh brødet, super gode til ost.

Opskriften er udviklet af