Pavlova med passionsfrugtsauce og rosenpeber

Bag de marmorerede marengs på dagen og server dem imens de stadig er seje og ikke helt så sprøde som almindelige marengs.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 125 grader.
  • 2 Kom æggehvider, sukker og eddike i en skål og pisk massen stiv.
  • 3 Smelt chokoladen i microovnen eller i en lille gryde og køl af.
  • 4 Vend chokoladen i marengsmassen så der dannes striber. Tag nu marengsmasse op med en ske og fordel i 6 runde klatter på bageplader med bagepapir.
  • 5 Bag marengsen i ca. 40 minutter. Køl af.  
  • 6 Skær passionsfrugterne lige over og kom frugtkødet i en blender. Blend i nogle få sekunder, indtil de sorte sten bliver synlige. Dette alene af hensyn til æstetikken, da det gør passionsfrugterne endnu smukkere.
  • 7 Smag saucen til med honning. Lav gerne saucen i god tid, og gem den i køleskabet.
  • 8 Pisk fløden til let skum. Knus til sidst en anelse rosenpeber over desserten og server. Kilde: Krydderiet 4, 2006
  • {{recipeDoneText}} Pavlova med passionsfrugtsauce og rosenpeber

Opskriften er udviklet af